Kamis, 08 Maret 2012

Jenenge Penthil | Arane Penthil | Materi Bahasa Jawa 3

Miturut Bahasa Jawi, Penthil ingkang wonten wit-witan menika tansah nggadahi aran/jeneng kadosta :
Janten
Wit
Jenenge/Arane Penthil
Asem
Cempaluk
Jagung
Janten
Jambe
Bleber
Jambu
Karuk
Kacang
Besengut
Krambil
Cengkir
Manggis
Blibar
Nangka
Babal
Pelem
Pencit
Randu
Plencing
Semongko
Plonco
So/mlinjo
Kroto
Timun
Serit

Namung mekaten ingkang saged kula serat babagan Jenenge Penthil | Arane Penthil, mbok bilih wonten klinthunipun sumonggo nulis "komentar" wonten andhapipun memetri niki.



Agus Rahmat AL Haqiqi

Sumber : Kawruh Bahasa Jawa | Pepak Bahasa Jawa | lsp

0 komentar:

Poskan Komentar

Isikan komentar Anda di sini

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Komentar Via FB

Ads

peluang usaha