Sabtu, 10 Maret 2012

Jenenge Isi | Arane isi | Materi Bahasa Jawa 4

Miturut Bahasa Jawi, Isi ingkang wonten wit-witan menika tansah nggadahi aran/jeneng kadosta :
Trempos

WIT
JENENGE/ARANE ISI
Asem
Klungsu
Cipir
Botor
Duren
Pongge
Jambe
Jebug
Kapas
Wuku
Kates
Trempos
Kluwek
Pucung
Kluweh
Bethem
Kesambi
Kecacil
Mlinjo
Klathak
Nangka
Beton
Pelem
Pelok
Randhu
Klentheng
Salak
Kenthos
Sawo
Kecik
Semangka
Kuwaci
Namung mekaten ingkang saged kula nyerat babagan Jenenge Isi | Arane Isi, mbok bilih wonten klinthunipun sumonggo nulis "komentar" wonten andhapipun memetri niki.



Agus Rahmat AL Haqiqi

Sumber : Kawruh Bahasa Jawa | Pepak Bahasa Jawa | lsp

0 komentar:

Poskan Komentar

Isikan komentar Anda di sini

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Komentar Via FB

Ads

peluang usaha